Psychiater Post

Bereikbaarheid

Voor mensen die bij mij in behandeling zijn ben ik in principe bereikbaar, ik draag een telefoon. Maar die staat niet altijd aan, als ik bijvoorbeeld gesprekken voer of als ik met vrienden of familie ben staat het uit. U kunt me mailen, whatsappen of sms-en. Dit is enerzijds handig, anderzijds ook lastig omdat dit geen beveiligde weg van communicatie is en dus niet geschikt is voor persoonlijke berichten. Contact via whatsapp of sms daarom alleen geschikt voor korte berichten in het kader van afspraakwijziging. Als u er toch voor kiest om een bericht te sturen wat meer inhoudelijk van aard is, zal ik ervoor kiezen om dat niet te antwoorden maar dit in een volgende sessie of via de telefoon te bespreken. 

Op dit moment maak ik nog gebruik van een regulier emailadres. In de toekomst zullen mails via een beveiligde verbinding lopen. U zult hiervan op de hoogte gehouden worden. 

Telefonisch contact is bij voorkeur voor kort overleg. Dit kan inhoudelijk zijn. Als de voicemail wordt ingesproken probeer ik zo snel mogelijk terug te bellen, waarna ik de voicemail verwijder. 

Bereikbaarheid bij afwezigheid: wanneer u direct hulp nodig heeft, gaarne contact opnemen met uw huisarts. Wanneer ik afwezig ben, kunt u tijdens kantooruren ook contact opnemen met een eventuele vervanger. Mails beantwoord ik na afwezigheid. 

Spoed

U kunt mij bellen of digitaal benaderen, mits ik niet afwezig ben, of bij afwezigheid mijn vervanger. Indien ik niet direct beschikbaar ben en u met onmiddellijke spoed hulp nodig heeft, graag contact opnemen met uw huisarts. U kunt zich ook wenden tot de ondersteunende organisatie waarvan ik lid ben: 1np. Zie ook www.1np.nl of bel 0900 55 53 000. Zij hebben een professionele 24 uurs bereikbaarheidsdienst en toegang tot uw dossier.